Syvo blog

Waarom staat mijn site niet bovenaan op Google?

Door brandon · Op 11 mei, 2016

Vraag je je weleens waarom jouw website eigenlijk niet boven de concurrent staat in Google? In dit artikel geef ik je zes mogelijke redenen waarom je niet goed rankt.

Lees verder

Bolster je succes met deze 12 vaardigheden

Door brandon · Op 26 april, 2016

Welke vaardigheden vergroten je kans op succes? Margriet Sitskoorn, hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Universiteit van Tilburg, doet er 12 uit de doeken.

Lees verder

55-plussers als doelgroep?

Door brandon · Op 19 april, 2016

Hoewel de meeste 55-plussers nog steeds zweren bij shoppen in de winkelstraat, verwacht een ruime meerderheid dat het de komende twee jaar vaker online de portemonnee zal trekken. Redenen om niet online te winkelen zijn vooral het gebrek aan persoonlijk contact en shopervaringen uit het verleden. Als je hier als webwinkelier op inspeelt, wacht er een interessante doelgroep op je!

Lees verder

De strijd voor de juise contentcreatie

Door brandon · Op 7 april, 2016

Nee. Dit wordt geen blog met vijf tips om betere teksten te schrijven of een opsomming van de laatste trends en weetjes op het gebied van contentcreatie. Google erop los en volg de juiste Twitteraccounts als je daar nu naar op zoek bent. Er is genoeg en je vindt genoeg. Ik sla dit keer zo’n top vijf over en ontrafel het geheim van contentcreatie. Of toch niet?! 

Lees verder

Storytelling: hoe zet je dat in?

Door brandon · Op 6 april, 2016

Met ‘Koop bij ons, wij zijn de beste’ en ‘de laagste prijs’ onderscheid je je niet van je concurrenten. En erger: de klant onthoudt niet wie je bent. Verhalen daarentegen, blijven wel hangen. Iedere onderneming barst van de verhalen. Maar hoe vind je die? En hoe vertel je ze? Storyteller en auteur Henk Rijks geeft 7 tips om storytelling effectief in te zetten. 

Lees verder

Risico's bij het creëren van social proof

Door brandon · Op 4 april, 2016

Mensen die zich positief over je uitlaten, veel gebruikers of klanten, grote aantallen volgers op social media, flink wat abonnees op je nieuwsbrief, veel reacties op je artikelen op je website, het zijn allemaal voorbeelden van social proof of sociale bewijskracht.

Lees verder

Zakken met geld in 5 stappen

Door brandon · Op 1 april, 2016

Als ondernemer wil je ook in 2016 je bedrijf laten groeien, maar staat je niet blind op één techniek. Ondernemer en coach Martijn van der Tuin deelt een eenvoudig stappenplan dat hem de afgelopen jaren structureel meer omzet heeft opgeleverd.

Lees verder

De tablet is van groot belang in Nederland

Door brandon · Op 22 maart, 2016

Wat betreft m-commerce behoort Nederland (28,5 procent) in Europa tot de top vier als het gaat om de traffic via de mobiele device. En moet het de UK (31,1 procent), Duitsland (29,7 procent) en Spanje (29,1 procent) voor zich dulden.

Lees verder

Landingspagina: zo blijven je bezoekers op je site

Door brandon · Op 18 maart, 2016

Een succesvolle website heeft niet alleen een goede homepage, maar ook goede landingspagina's. En dat wordt in de praktijk nog weleens over het hoofd gezien, stelt Sprout-expert Ralph Wolbrink. Hij deelt 5 tips om jouw landingspagina’s eens goed onder de loep te nemen.

Lees verder

Subscription based economy: betalen voor de service

Door brandon · Op 17 maart, 2016

De subscription economy. Het fenomeen is voor de lezers van Emerce vast bekend. Wat het inhoudt? Steeds meer producten worden diensten. In plaats van betalen voor het bezit betaal je voor het gebruik, niet in één keer maar in maandelijkse termijnen. Het is vast een tijd geleden dat je een CD of film gekocht hebt, je hebt immers een abonnement op Spotify en/of Netflix. De boodschappen? Je kunt je ook laten verrassen met een maaltijdbox van Hello Fresh of Albert Heijn.

Lees verder

Pagina's