Archieven

Subscription based economy: betalen voor de service

Door brandon · Op 17 maart, 2016

De subscription economy. Het fenomeen is voor de lezers van Emerce vast bekend. Wat het inhoudt? Steeds meer producten worden diensten. In plaats van betalen voor het bezit betaal je voor het gebruik, niet in één keer maar in maandelijkse termijnen. Het is vast een tijd geleden dat je een CD of film gekocht hebt, je hebt immers een abonnement op Spotify en/of Netflix. De boodschappen? Je kunt je ook laten verrassen met een maaltijdbox van Hello Fresh of Albert Heijn.

 

Landingspagina: zo blijven je bezoekers op je site

Door brandon · Op 18 maart, 2016

Een succesvolle website heeft niet alleen een goede homepage, maar ook goede landingspagina's. En dat wordt in de praktijk nog weleens over het hoofd gezien, stelt Sprout-expert Ralph Wolbrink. Hij deelt 5 tips om jouw landingspagina’s eens goed onder de loep te nemen.

 

De tablet is van groot belang in Nederland

Door brandon · Op 22 maart, 2016

Wat betreft m-commerce behoort Nederland (28,5 procent) in Europa tot de top vier als het gaat om de traffic via de mobiele device. En moet het de UK (31,1 procent), Duitsland (29,7 procent) en Spanje (29,1 procent) voor zich dulden.

 

Europese landen die lager scoren? Italië (27,8 procent), Frankrijk (22,1 procent) en Polen (8,3 procent). Dat blijkt uit het onderzoek Mobile Commerce in Europe 2015 van Twenga.