Syvo blog

Landingspagina: zo blijven je bezoekers op je site

Door brandon · Op 18 maart, 2016

Een succesvolle website heeft niet alleen een goede homepage, maar ook goede landingspagina's. En dat wordt in de praktijk nog weleens over het hoofd gezien, stelt Sprout-expert Ralph Wolbrink. Hij deelt 5 tips om jouw landingspagina’s eens goed onder de loep te nemen.

Lees verder

Traffic genereren doe je zo

Door brandon · Op 28 januari, 2016

Je hebt een prachtig product, een indrukwekkende webshop en voldoende voorraad om een fijne omzet te kunnen draaien. Dus kom maar op met de klanten. Maar hoe zorg je ervoor dat zij jouw winkel weten te vinden? En, belangrijker nog, er ook aankopen doen? Stel je zelf de zeven onderstaande vragen en trek meer relevante traffic.

Lees verder

Knal eruit met je brochures

Door brandon · Op 27 januari, 2016

Lees verder

Usability & design; de ervaring en het merk

Door admin · Op 22 juni, 2015

De user experience, hoe de bezoeker een website of mobiele applicatie ervaart, speelt een belangrijke rol. Hoe een digitaal product 'voelt', wordt steeds meer een onderscheidend kenmerk. Daar waar de term 'design' veelal de compositie van een pagina en component dekt, is 'user experience' een veel breder begrip: op een slimme manier het gedrag van bezoekers en gebruikers beïnvloeden zonder dat zij zich daarvan bewust zijn. Dit gaat verder dan alleen de compositie, maar betreft alles (integratie van technische componenten, interactie, ontwerp) wat in dienst staat om het de gebruiker zo eenvoudig mogelijk een bepaalde taak uit te voeren.

Lees verder

Hoeveel energie bespaar jij op je website?

Door Rick · Op 1 juni, 2015

Energiebesparing, we hebben er onze mond vol van. En terecht. Als je energie kunt besparen, moet je dat vooral doen. Het belast de wereld weer een stukje minder en je bespaart je er vaak geld mee. Maar wist je dat je op je website ook energie kunt besparen? En dat we dat vaak niet doen?

Lees verder

Gemaakt voor elkaar: Virtual reality en neuromarketing

Door Rick · Op 29 mei, 2015

Lees verder