Preidel

Preidel is een familie bedrijf dat net na de 2e wereldoorlog is gesticht. Het bedrijf heeft meegewerkt aan de wederopbouw. De focus van Preidel ligt momenteel op het ambacht van het hand graveren. Daarnaast doen ze aan matrijzenbouw, zeefdruk en spuitgieten. 

 

Briefing

Preidel had nagenoeg geen online presence - Preidel vroeg ons om na te denken wat de meerwaarde kan zijn voor hun om te investeren in een nieuwe, responsive website die kraakhelder laat zien wat Preidel nou allemaal kan. Want een probleem waar Preidel tegen aan liep was dat hun eigen klanten af en toe niet precies wisten te vertellen wat ze nou allemaal wel of niet konden produceren in-house.

 

Focus

We hebben er op gelet dat de website goed past bij Preidel. Preidel produceert veel, in grote variatie. Dit ziet u letterlijk terug in de hoeveelheid beeldmateriaal dat er te vinden is op de site. Daarnaast hebben we een consistente huisstyle ontworpen, waar Preidel nog een aantal jaar mee vooruit kan. Het beeld moest spreken & duidelijk maken wat Preidel kan produceren en realiseren.

 

Resultaat

Het resultaat is een website die voldoet aan alle technische eisen & waarop veel informatie is te vinden, klanten krijgen een duidelijk beeld bij specifieke productie termen. Deze informatie is op een prettige en overzichtelijke manier weergegeven en altijd goed leesbaar ongeacht of dit een laptop, smartphone of desktop is.

 

 

Klant details

Preidel
Graveren, zeefdruk, matrijsbouw en spuitgieten.
Een multifunctioneel productie bedrijf.

preidel.nl

Delen