Syvo blog

Roeptoeteren is passé, Facebook video is hot en vergeet in godsnaam die jacht op likes

Door Renee · Op 16 juni, 2015

Op 9 juni was het zover. De 3e editie van het Congres Facebook Marketing in de Jaarbeurs in Utrecht.  Samen met Hans Schepers (link naar blog) en Janine Sterenborg (link naar blog) was ik persoonlijk ingeloot - yay -  als Marketingfacts-blogger. In mijn verslag vind je de volgende sessies:

Lees verder

In 7 stappen naar effectieve Facebook-advertenties

Door Rick · Op 4 juni, 2015

De afgelopen jaren heeft Facebook zich echt bewezen als het nr. 1 social advertentieplatform. Helaas weten slechts weinig adverteerders de meest krachtige Facebook Ads mogelijkheden goed in te zetten of überhaupt te vinden. In dit artikel help ik je op weg met 7 tips voor effectievere Facebook advertentiecampagnes.

Lees verder

Facebook lanceert nieuwe advertentiemogelijkheden

Door Rick · Op 8 mei, 2015

Recentelijk heeft Facebook twee nieuwe vormen van adverteren gelanceerd: multi-product- en dynamicproductadvertenties. Beide vormen van adverteren bieden veel nieuwe kansen en mogelijkheden, met name voor retailers en de e-commercesector die over grote productcatalogi beschikken en persoonlijke advertenties voor hun klanten willen maken. Maar ook voor andere adverteerders kunnen deze nieuwe advertentievormen interessant zijn. In deze blogpost zet ik daarom alle facts op een rij en vertel ik hoe ook jij met de advertenties aan de slag kan gaan. 

Lees verder

Instagram trekt marketeers weg van Facebook

Door Tim · Op 19 maart, 2015

Merken delen voor het eerst meer content via Instagram dan via moederbedrijf Facebook, zo constateert onderzoeksbureau L2 Inc. en partner Olapic. Facebook lijkt zich met zijn beperkte organische bereik zich lelijk in de vingers te snijden.

Lees verder

Facebook lanceert App voor beheer van Facebook Ads

Door Rick · Op 27 februari, 2015

Facebook heeft gisteren bekendgemaakt dat er nu al 2 miljoen actieve adverteerders op Facebook aanwezig zijn, van grote multinationals tot kleine, lokale ondernemingen.

Lees verder